Την Δευτέρα 30 Μαρτίου συμπληρώνονται 68 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη, που μαζί με τους συντρόφους του, το Μπάτση, τον Αργυριάδη, τον Καλούμενο, πήραν τη θέση τους δίπλα στους αλύγιστους της ταξικής πάλης.

Πέρασαν σχεδόν 200 χρόνια από τότε που ο λαός μας ξεσηκώθηκε για να κερδίσει την ελευθερία του και να στήσει μέσα από τα ερείπια του πολέμου ένα κράτος με νόμους και ευημερία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι,

Όλο το προηγούμενο διάστημα παρακολουθούμε με ανησυχία την κατάσταση που επικρατεί Πανελλαδικά και στο νομό μας με την εξάπλωση των κρουσμάτων του Κορωνοϊού COVID-19.

Από την πρώτη στιγμή της έξαρσης του κορονοϊού, ο ΣΥΡΙΖΑ  αντιμετώπισε την κατάσταση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα - και όχι με δημαγωγικό και λαϊκίστικο τρόπο, όπως έκανε στο παρελθόν η ΝΔ.

Του Χρήστου Γιάνναρου*
Η επιμονή της κυβέρνησης στην «ατομική ευθύνη» για την αντιμετώπιση του κορονοϊού δεν αφορά τα αυτονόητα μέτρα ατομικής υγιεινής, την ευθύνη που έχει ο καθένας για μέτρα προστασίας του ίδιου, της οικογένειάς του και του κοινωνικού συνόλου.

Του Επικοινωνιολόγου
Νίκου Διαμαντόπουλου

 Η Ολυμπιακή φλόγα άναψε ξανά. Εν μέσω κορωναϊού αυτή τη φορά. Ο ιός που ξεκίνησε από ένα μέρος του κόσμου, την Κίνα συγκεκριμένα κι επεκτείνεται σε διάφορα μέρη του πλανήτη, δείχνει ακριβώς, το ενιαίο και αδιαίρετο της γήινης σφαίρας. Ότι το πρόβλημα του ενός, είναι πρόβλημα όλων.

Για μια ακόμα φορά η ΝΔ εμπαίζει την Ηλεία. Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς την εξαγγελία των μέτρων για την δήθεν «ανακούφιση» των πληγεισών από τον κορονοϊό περιοχών. Η αναστολή πληρωμών για τις οφειλές προς τις ΔΟΥ και τον ΕΦΚΑ ισχύει μόνο για τις ελάχιστες επιχειρήσεις που η δραστηριότητά τους έχει διακοπεί περισσότερο από 10 μέρες με κρατική εντολή. Και μάλιστα, μόνο για 3 μήνες!

Στην ανάγκη πλήρους συμμόρφωσης στις αποφάσεις που λαμβάνονται από την Πολιτεία για την πρόληψη, υγειονομική παρακολούθηση και περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού αναφέρθηκε με επείγουσα ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηλείας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ- Δ/ΣΗ ΚΕΠ

Λόγω της έκτακτης ανάγκης της περιοχής μας και στην προσπάθεια που γίνεται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και  για την προστασία της υγείας των δημοτών μας,  σας γνωστοποιούμε τον τρόπο λειτουργίας των ΚΕΠ του Δήμου μας από τη Δευτέρα (16/3/2020) εφόσον δεν ληφθούν περαιτέρω πιο αυστηρά μέτρα.

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_note.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα