“Με το χέρι στην καρδιά, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες που περιμένουν πολλά από εμάς, αλλά και την πυξίδα της παράταξης στραμμένη στο μέλλον, καταψηφίζουμε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης” τόνισε ο Βουλευτής Ηλείας Μ. Κατρίνης στην ομιλία του ως Γενικός Εισηγητής του Κινήματος Αλλαγής, στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

21 Ιουλίου 2019

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Κατ’ αρχάς, επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπολίτες μου στο Νομό Ηλείας που με τίμησαν για ακόμα μια φορά με την ψήφο τους. Ελπίζω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης τους. Ακόμα εύχομαι να έχουμε όλοι μας μια καλή και εποικοδομητική θητεία προς όφελος του Ελληνικού λαού. Το έργο μας είναι σπουδαίο, πρωτίστως γιατί θα κληθούμε να ασκήσουμε την ύψιστη νομοθετική αρμοδιότητα, δηλαδή να αναθεωρήσουμε το Σύνταγμα, αλλά γιατί θα νομοθετήσουμε επί σειράς θεμάτων, για να οδηγήσουμε τη χώρα μας πάλι στην ανάπτυξη και την κανονικότητα. Στόχος μας θα πρέπει να είναι να οδηγήσουμε τους συμπολίτες μας στην έξοδο από τα αδιέξοδα που τους είχε φέρει η προηγούμενη διακυβέρνηση της χώρας.

 Ο Βουλευτής Ηλείας του Κινήματος Αλλαγής κ.Μιχάλης Κατρίνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με διαρροές στον Τύπο, δείχνει να προσανατολίζεται στη λύση της έναρξης νέας διαγωνιστικής διαδικασίας για την κατασκευή του δρόμου Πάτρα-Πύργος.
Έτσι εξηγείται και η σκόπιμη ασάφεια του κ.Μητσοτάκη, ο οποίος απέφυγε να αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις για το χρόνο και τον τρόπο υλοποίησης του έργου, κατά την προεκλογική του επίσκεψη στην Ηλεία.
Ουσιαστικά ακολουθεί την ίδια τακτική με την κυβέρνηση του κ.Τσίπρα, που ερχόμενη το 2015 στην εξουσία άλλαξε τα δεδομένα του διαγωνισμού, προχωρώντας στην κατάτμηση του έργου με τα γνωστά αποτελέσματα.
Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει μία παράπλευρη απώλεια: η Ηλεία και οι πολίτες της αφού θα υπάρχει νέα και μεγάλη καθυστέρηση στην κατασκευή ενός κορυφαίου έργου υποδομής που μπορεί να μετατραπεί σε μοχλό ανάπτυξης για το νομό μας.
Φαίνεται, όμως, ότι το τελευταίο που ενδιαφέρει κάποιους είναι η Ηλεία, η οποία δεν αντέχει μία ακόμα καθυστέρηση στην υλοποίηση αυτού του έργου
Η κυβέρνηση οφείλει , άμεσα, να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις. Και επειδή δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα το κάνει, αμέσως μετά την έναρξη των εργασιών της Βουλής θα καταθέσω επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών προκειμένου να έρθει στην Ολομέλεια και να δώσει απαντήσεις.’’

Χάθηκαν τρεις μήνες από αστοχίες και λάθος χειρισμούς της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Κλειστά λόγω των καθυστερήσεων της προηγούμενης κυβέρνησης παραμένουν ακόμα και σήμερα τα Ιαματικά Λουτρά του Καϊάφα, παρότι περάσαμε τα μέσα Ιουλίου, με συνέπεια εκατοντάδες πολίτες να στερούνται τα πολύτιμα θεραπευτικά οφέλη των ιαματικών πηγών και η τοπική οικονομία να στερείται εσόδων.

Ευχαριστούμε τους πολίτες της Ηλείας που μας τίμησανμε την ψήφο τους. Οι 13.816 ψήφοι με ποσοστό 14,79%, που είναι το πέμπτο καλύτερο πανελλαδικά, εξασφάλισαν την συνέχεια της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης του κόμματος και από την Ηλεία.

 Εδώ και χρόνια η ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού καθυστέρησε εξαιτίας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Η Ηλεία έμεινε χωρίς επαρκή και άρτια πρόσβαση με αποτέλεσμα την παρεμπόδιση της ανάπτυξής της λόγω μειωμένης

Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι σαφές και σεβαστό. Αποδεχόμαστε τη λαϊκή ετυμηγορία με το κεφάλι ψηλά. Γιατί ξέρουμε ότι η Ελλάδα που παραδίδουμε δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα που παραλάβαμε. Το 2015 η Ελλάδα ήταν μια χώρα χρεοκοπημένη, στο χείλος της καταστροφής, με άδεια ταμεία, με 26% ανεργία και μεγάλο μέρος του πληθυσμού σε συνθήκες φτωχοποίησης. Σήμερα παραδίδουμε μια χώρα χωρίς μνημόνια, με 37 δισ. ευρώ στα ταμεία του κράτους, με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, με το χαμηλότερο ιστορικά επιτόκιο δανεισμού, με ανακτημένο κύρος και αξιοπιστία.

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

makis2017

nissan-tsioris-qashqai.png

output K8axPI

patsios

enkipo

kalomoiris

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα