Το πιο αρωματικό φυσικό απολυμαντικό το έχετε σίγουρα αυτή τη στιγμή στο ψυγείο σας και… σίγουρα δεν ξέρετε τις καθαριστικές του δυνατότητες. Εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητάς του σε κιτρικό οξύ, ο χυμός λεμονιού είναι από τα καλύτερα φυσικά καθαριστικά λόγω του χαμηλού pH αλλά και των αντιβακτηριακών του ιδιοτήτων. Δείτε λοιπόν στη συνέχεια τι μπορείτε να καθαρίσετε ή καλύτερα να… λάμψετε!

Αυτό είναι το μυστικό των υδραυλικών

Δεν χρειάζεται να το παραδεχτείτε αλλά σίγουρα σας έχει συμβεί έστω και μια φορά στη ζωή σας. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βουλώσει η τουαλέτα σας εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση των ειδικών. Άλλωστε δεν υπάρχει πιο ειδικός να σας πει πώς να ξεβουλώσετε την τουαλέτα σας από έναν υδραυλικό.

Ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο, δυο χρωματιστές καρέκλες (όσο πιο παλιές, τόσο το καλύτερο), ένα βάψιμο στα παλιωμένα ντουλάπια και η κουζίνα μεταμορφώθηκε!

Όσο κι αν πλένεις, όσο κι αν απολυμαίνεις, θα υπάρχουν πάντα κάποια βρώμικα μυστικά.

Κάθε εβδομάδα βάζεις σκούπα, πλένεις, καθαρίζεις, σιδερώνεις, κάνεις τα τζάμια, κάνεις το πάτωμα, κάνεις τα ταβάνια αλλά πάντα κάτι θα υπάρχει. Ποιος μίλησε για σκόνη; Ό,τι κι αν κάνεις πάντα θα υπάρχουν οι ''ύπουλες'' βρωμιές που δεν της πιάνει το μάτι.

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν στο τέλος τους κι όλοι οι καλοί "μαθητές" γυρνάνε στα "θρανία" τους, με άλλα λόγια στην κηπουρική τους. Ας οργανωθούμε λοιπόν για Σεπτέμβρη!

Η λάθος σειρά είναι υπεύθυνη για τη σκόνη που βρίσκεται διαρκώς στο πάτωμα.

Κάθε Σάββατο (ή σχεδόν κάθε Σάββατο για να μην πούμε και ψέματα) έχεις βάλει το σκούπισμα του σπιτιού στο νούμερο ένα της λίστας σου. Βγάζεις τη σκούπα και ξεκινάς και αφού έχεις βεβαιωθεί πως η σκόνη έχει πει αντίο, περνάς στις υπόλοιπες. Κι εδώ γίνεται το λάθος και βλέπεις τη σκόνη να επιμένει.

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_micra.png

output K8axPI

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα