Ένα αυτοκόλλητο στο ψυγείο, δυο χρωματιστές καρέκλες (όσο πιο παλιές, τόσο το καλύτερο), ένα βάψιμο στα παλιωμένα ντουλάπια και η κουζίνα μεταμορφώθηκε!

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν στο τέλος τους κι όλοι οι καλοί "μαθητές" γυρνάνε στα "θρανία" τους, με άλλα λόγια στην κηπουρική τους. Ας οργανωθούμε λοιπόν για Σεπτέμβρη!

Η λάθος σειρά είναι υπεύθυνη για τη σκόνη που βρίσκεται διαρκώς στο πάτωμα.

Κάθε Σάββατο (ή σχεδόν κάθε Σάββατο για να μην πούμε και ψέματα) έχεις βάλει το σκούπισμα του σπιτιού στο νούμερο ένα της λίστας σου. Βγάζεις τη σκούπα και ξεκινάς και αφού έχεις βεβαιωθεί πως η σκόνη έχει πει αντίο, περνάς στις υπόλοιπες. Κι εδώ γίνεται το λάθος και βλέπεις τη σκόνη να επιμένει.

Υπάρχουν απλά κόλπα που θα σε γλιτώσουν από κόπο και χρόνο.

Είναι κι αυτές οι δουλειές του σπιτιού που πρέπει να γίνονται με επιμέλεια αλλά βαριέσαι να μετακινήσεις το σώμα σου από τον καναπέ στο κρεβάτι. Σε νιώθουμε και θέλουμε να κάνουμε τη ζωή σου ευκολότερη. Όχι, δε θα πεταχτούμε να σου κάνουμε σκούπισμα-ξεσκόνισμα αλλά θα σου μάθουμε 3 κόλπα που θα περιορίσουν το χρόνο καθαρίσματος στο μισό αλλά και τις επαναλήψεις.
Βγάλε τα παπούτσια πριν μπεις στο σπίτι

Αυτό είναι το μυστικό των υδραυλικών

Δεν χρειάζεται να το παραδεχτείτε αλλά σίγουρα σας έχει συμβεί έστω και μια φορά στη ζωή σας. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βουλώσει η τουαλέτα σας εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση των ειδικών. Άλλωστε δεν υπάρχει πιο ειδικός να σας πει πώς να ξεβουλώσετε την τουαλέτα σας από έναν υδραυλικό.

Οι ξύλινες πόρτες χρειάζονται μία παραπάνω φροντίδα. Προσοχή στο καθάρισμα.

Το ξύλο είναι ένα ιδιαίτερο υλικό και χρειάζεται περιποίηση. Ένα υλικό που ζει και αναπνέει, όπως λένε οι ειδικοί για αυτό και δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τα ίδια καθαριστικά που βάζεις στις άλλες επιφάνειες.

Ωραίο το brunch αλλά η αυγίλα από τα ποτήρια πώς φεύγει;

Η Κυριακή συνδυάζεται με πλουσιοπάροχο πρωινό. Τόσο που δε νιώθεις την ανάγκη να φας και μεσημεριανό και πηγαίνεις κατευθείαν στο βραδινό. Τις καθημερινές χρόνος δεν υπάρχει για αυτό κι ένα τοστ με μία κούπα καφέ είναι αρκετό. Τα Σαββατοκύριακα όμως;

Όσο κι αν πλένεις, όσο κι αν απολυμαίνεις, θα υπάρχουν πάντα κάποια βρώμικα μυστικά.

Κάθε εβδομάδα βάζεις σκούπα, πλένεις, καθαρίζεις, σιδερώνεις, κάνεις τα τζάμια, κάνεις το πάτωμα, κάνεις τα ταβάνια αλλά πάντα κάτι θα υπάρχει. Ποιος μίλησε για σκόνη; Ό,τι κι αν κάνεις πάντα θα υπάρχουν οι ''ύπουλες'' βρωμιές που δεν της πιάνει το μάτι.

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_micra.png

output K8axPI

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα