Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 20.00, στο δημαρχείο Βουνάργου, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου με τους προέδρους των κοινοτήτων, της δημοτικής ενότητας του Ιάρδανου. Στη σύσκεψη, θα συμμετέχουν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και τα στελέχη του Δήμου Πύργου.  με σκοπό την άμεση καταγραφή των θεμάτων και τη συνεργασία με τους τοπικούς  

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, οι Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας θα βρίσκονται στην κατηγορία κινδύνου 3 (υψηλή), αύριο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.

Σπουδαία συνάντηση για την ανάπτυξη ολόκληρου του Ν. Ηλείας πραγματοποιήθηκε χτες με πρωτοβουλία της Δρος Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, Βουλευτού Ν. Ηλείας, Ν.Δ. και Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, μεταξύ του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Δημήτρη Οικονόμου, και των Δημάρχων του Ν. Ηλείας με στόχο τον εκ νέου σχεδιασμό του χωροταξικού σχεδίου της Ηλείας και τη κατάργηση των χωροταξικών σχεδιασμών που εμποδίζουν την ανάπτυξη. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν,

"Η γνώση είναι ένα μεγάλο παιχνίδι"

 Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα τελέστηκε  ο αγιασμός στο 7ο δημοτικό σχολείο Πύργου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό παρουσία του δημάρχου Πύργου κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Επαμεινώνδα Κυριαζή και του διευθυντή του σχολείου κ. Δημήτρη Μικέλη.

Ενημερωτική σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, για την μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συγκάλεσε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, με στόχο τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των δρομολογίων για την κάλυψη των αναγκών κατά τη νέα σχολική χρονιά.

 ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

25 πυροσβεστικά οχήματα,80 πυροσβέστες και εναέρια μέσα δίνουν μάχη με τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή Καλλιθέας του Δήμου Κρεστένων - Ανδρίτσαινας.

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_micra.png

output K8axPI

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα