Ο Δήμος Ήλιδας ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα. Απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους συλλόγους και τα σωματεία του Δήμου Ήλιδας, θεατρικές ομάδες, εκπαιδευτικούς, καλλιτεχνικά εργαστήρια και άλλους δημιουργούς να καταθέσουν τις προτάσεις και τις σκέψεις τους, ώστε να γίνει ο εορταστικός προγραμματισμός των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Ήλιδας.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη εγκρίθηκε επιπλέον χρηματοδότηση για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής για το σχολικό έτος 2019-2020», προκειμένου να ικανοποιηθούν οι αυξημένες ανάγκες των οικογενειών της Δυτικής Ελλάδας.

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας κου Χρήστου Γαβρά, με την Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη. Κατά την συνάντησή τους συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητας της Υφυπουργού σχετικά με την πολιτική και το πρόγραμμα της Κυβέρνησης όσον αφορά στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Οι βασικοί άξονες του προγράμματος της κυβέρνησης για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είναι:

Σχετικά: 1. Το με αριθ. πρωτ.: Ε. 2189/06.11.2019 έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, του Τμήματος Β Τελών & Ειδικών Φόρων (ΑΔΑ: ΩΕΥ546ΜΠ3Ζ-ΡΛ6)
2. Τις διατάξεις του δεύτερου εδαφίου της παρ. 1 του άρθρου 2 του α.ν.112/1967 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 102 του ν. 1402/1983

 Το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας επισκέφτηκαν στα πλαίσια ανταλλαγής μαθητών, το 3ο Γενικό Λύκειο Πύργου Pierre de Coubertin, που το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Ολυμπισμό, καθώς και αντιπροσωπείες από σχολεία της Νορβηγίας, του Βελγίου, της Ισπανίας και της Ιταλίας.  

Στο Υπουργείο Οικονομικών για πυρόπληκτα δάνεια

Την πραγματοποίηση συνάντησης με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον αρμόδιο για το χρηματοπιστωτικό σύστημα  Υφυπουργό Γιώργο Ζαββό με μοναδικό θέμα τα πυρόπληκτα δάνεια προτείνει η βουλευτής την Ν.Δ. Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Περισσότερα Άρθρα...

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_qashqai.png

output K8axPI

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα