Χωρίς καμία αίσθηση του θεσμικού του ρόλου ως βουλευτή της ΝΔ, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου συνεχίζει τις επικίνδυνες γκάφες και εκθέτει διεθνώς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τελευταίο κρούσμα της απίθανης συμπεριφοράς του κ. Παπαδημητρίου είναι το μέτωπο που άνοιξε με τους ανταποκριτές του ξένου Τύπου στην Αθήνα, ύστερα από φτηνά σχόλια στα οποία προέβη για να στηλιτεύσει κριτικά και επικριτικά άρθρα και ρεπορτάζ για τον νέο πρωθυπουργό. Μάλιστα, η διεθνούς εμβέλειας γαλλική «Liberation» απάντησε στον Μπάμπη Παπαδημητρίου χαρακτηρίζοντας «γελοιότητες» τα λεγόμενά του. Ωστόσο η γαλλική εφημερίδα δεν έμεινε εκεί και αφού επεσήμανε ότι τα σχόλια του κ. Παπαδημητρίου για τα ξένα ΜΜΕ «εμπλέκουν συνεπώς και το συντηρητικό κόμμα το οποίο βρίσκεται πλέον στην κυβέρνηση», απευθύνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη και εμμέσως πλην σαφώς του καλεί να πάρει θέση για τα λεγόμενα του βουλευτή του. Λέει συγκεκριμένα το άρθρο της «Liberation» ότι «τα σχόλια ενός εκ των βουλευτών του 48 ώρες μετά την εκλογική νίκη είναι κάτι που θα πρέπει να τον απασχολήσει».
Όλα αυτά συνέβησαν ύστερα από άρθρο της «Lίberatίon», το οποίο έγραφε για την επιστροφή της «δυναστείας Μητσοτάκη», ενώ έθετε ως στοίχημα του νέου πρωθυπουργού να ξεπεράσει το «υποκοριστικό Κούλης», το οποίο, όπως επισήμαινε η αρθρογράφος, χρησιμοποιούν οι πολιτικοί τον αντίπαλοι. Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου απέναντι σε αυτά αντέταξε φαιδρά σχόλια. Από το στούντιο του ΣΚΑΪ ο ο Άρης Πορτοσάλτε διερωτήθηκε αν «η Liberation είναι κάτι σαν την Αυγή», και ο συνεντευξιαζόμενος με την ιδιότητα του βουλευτή της Ν.Δ. Μπάμπης Παπαδημητρίου πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας μεταξύ άλλων: «Υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων ανταποκριτών, οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας– γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους. Περί αυτού πρόκειται». Θεωρείται πολύ πιθανό και άλλα διεθνή ΜΜΕ με ανταποκριτές στην Αθήνα να απαντήσουν κατ’ ανάλογο τρόπο στα λεγόμενα του Μπάμπη Παπαδημητρίου.
Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

 

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan-tsioris-qashqai.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα