Ας γνωρίσουμε τη Μάγκι! Η ζωή της θα μπορούσε να γίνει ταινία και να αποτελέσει παράδειγμα αγωνιστικότητας και ελπίδας.
Όταν ο βρετανικός οργανισμός για τα ζώα Wild at Heart την βρήκε στον Λίβανο, αλυσοδεμένη

στη άκρη του δρόμου, πυροβολημένη 17 φορές , τυφλή και έγκυο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι επιφύλασσε το μέλλον για την ίδια και για τους ανθρώπους που θα την γνώριζαν στην πορεία.
Ούτε οι 17 σφαίρες σε όλο της το σώμα, 4 από αυτές στα μάτια , ούτε το κομμένο της αυτί , ούτε καν η σκληρότητα του κόσμου που είχε ζήσει τα 5 χρόνια της δεν της έσβησαν τη θέληση για ζωή και την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους.
Με την φροντίδα του οργανισμού, η Μάγκι έγινε καλά, και όπως συνηθίζεται , έδωσαν φωτογραφίες της στη δημοσιότητα να υιοθετηθεί.
Μέχρι τότε θα την φιλοξενούσε για λίγο μια εθελόντρια της οργάνωσης, η Κέισι Κάρλιν. Οι λίγες εβδομάδες που πέρασαν μαζί ήταν καθοριστικές για την μετέπειτα ζωή της σκυλίτσας. Η νέα της αφεντικίνα την "ερωτεύτηκε" και την υιοθέτησε.
"Με εξέπληξε η αντοχή και η δύναμη της," εξομολογήθηκε η Κέισι στο BBC. "Είναι ένα κανονικό σκυλί. Είναι πανέξυπνη. Μπορεί να είναι τυφλή, αλλά δεν συμπεριφέρεται καθόλου έτσι. Κυκλοφορεί χωρίς λουρί."
Ο χρόνος που πέρασε η Μάγκι στο σπίτι της Κέισι έκανε το θαύμα του. Μέσα από τα παιχνίδια στην πίσω αυλή και την συναναστροφή της με ανθρώπους και άλλα ζώα, βγήκε στην επιφάνεια ένα ταλέντο της.
Η Μάγκι είναι επισήμως ,πλέον, σκύλος θεραπείας! Παρόλα αυτά που πέρασε και όσα υπέφερε, έχει πολλά δώσει. Ο σωματικός πόνος και ο φόβος της μεταφράστηκαν σε αγάπη και προσφορά.
Ήδη προσφέρει τις υπηρεσίες της σε σχολεία στη Βρετανία, σε παιδιά που την έχουν ανάγκη.

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_qashqai.png

output K8axPI

AIGLI
 

treorsisketo

athanasopoulos2017

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα