- Ποια η λεία των δραστών - Τι "δείχνουν" οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ
Την ταυτότητα τουλάχιστον πέντε ατόμων, αναζητούν σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι άνδρες της Αστυνομίας. Πρόκειται για τους δράστες της διάρρηξης χρηματοκιβωτίου βάρους περίπου ενός τόνου, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τα γραφεία παρασκευαστηρίου φρούτων στην πόλη του Αιγίου και συγκεκριμένα στον οικισμό Παλαιοκουλούρα.

Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί καρέ - καρέ στο υλικό από κάμερες ασφαλείας, που έχει συλλεχθεί και εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πηγές του tempo24.news, οι δράστες φαίνεται πως χρησιμοποίησαν γερανό διπλανής επιχείρησης, προκειμένου να μεταφέρουν το χρηματοκιβώτιο στο όχημα τους και στη συνέχεια να τραπούν σε φυγή.
Η λεία τους σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και κατά δήλωση τoυ ιδιοκτήτη της επιχείρησης στους Αστυνομικούς ανέρχεται στις 17.000 ευρώ. Εκτός από το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό το χρηματοκιβώτιο περιείχε και μπλόκ επιταγών. Επιπλέον οι δράστες αφαίρεσαν και δυο κυνηγετικά όπλα, το ένα εκ των οποίων άγνωστο για ποιο λόγο το άφησαν στην αυλή της επιχείρησης. Παρελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας και εξετάζεται για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων των δραστών. 
πηγή: tempo24

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_micra.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα