« Η διερχόμενη οδός μέσα από τον οικισμό Νεραΐδα ιδιαίτερα το τμήμα της πριν την είσοδο του χωριού παρουσιάζει προβλήματα κατολισθήσεων και πτώσεις βράχων που καθιστούν επικίνδυνη τη διέλευση αυτοκινήτων. Ήδη το ΚΤΕΛ Ηλείας με έγγραφό του από τις αρχές Ιουνίου μας έχει γνωρίσει ότι θα διακόψει την συγκεκριμένη συγκοινωνία λόγω επικινδυνότητας της οδού.
Μπροστά σε αυτό τον κίνδυνο συζητήσαμε με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και διαπιστώσαμε την δυνατότητα εναλλακτικής λύσης. Πρόκειται για την βελτίωση υπάρχοντος δρόμου που παρακάμπτει την κοινότητα Νεραΐδας νοτιοανατολικά και οδηγεί προς τις Μηλιές και το οροπέδιο της Φολόης.
Ο Δήμος διέθεσε μελέτη την οποία επικαιροποίησαν τα στελέχη της Δ/νσης

Τεχνικών Έργων της Π.Ε Ηλείας και κατατέθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Υπουργείο Υποδομών για χρηματοδότηση.
Το Υπουργείο με την 4041/17-8-2017 απόφαση του Γενικού Γραμματέα κ. Δέδε ενέκρινε δέσμευση ποσού 470.000 ευρώ και τη διάθεσή του στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Π.Ε Ηλείας, για την υλοποίηση του έργου.
Το έργο υπολογίζουμε να δημοπρατηθεί, μετά και τις απαραίτητες διαδικασίες, πριν τις εορτές του προσεχούς χειμώνα και η υλοποίησή του να αρχίσει την επόμενη άνοιξη.
Το συγκεκριμένο οδικό έργο αποτελεί οφειλόμενη υποχρέωσή μας, σε μία περιοχή δύσκολή, προκειμένου να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής και ασφάλειας των κατοίκων.
Θέλω να ευχαριστήσω για την συνεργασία , τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Κοτζά και τον Αντιδήμαρχο κ. Μαρούντα.
Η επιτυχής έκβαση αποδεικνύει ότι η συνεργασία και η κοινή προσπάθεια αποτελεί τη βάση για αποτελεσματική δράση προς όφελος του τόπου μας.»

 Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία

nissan_tsioris_note.png


 

Φαρμακεία

Πρωτοσέλιδα